Loading color scheme

Bewegen Werkt

Visie

Bewegen Werkt staat voor gezonde mensen en organisaties. Met oog en aandacht voor vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid dragen wij bij aan een gezonder Nederland.

Wij helpen organisaties vitaal te worden en te blijven. Dit doen wij met een compleet aanbod van diensten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Met onze diensten sluiten wij aan bij de behoeften en wensen van organisaties en haar medewerkers. Maatwerk dienstverlening en meedenken vanuit de organisatie zijn kenmerken van Bewegen Werkt. Voor onze aanpak betekent het dat wij rekening houden met de ontwikkelfase waarin de organisatie zich bevindt. Hierin maken wij onderscheid in beginnende-, gevorderde- en excellente organisaties.

 

Werkwijze

Duurzame inzetbaarheid is volgens Bewegen Werkt een optelsom van factoren die benoemd zijn in de verdiepingen van het huis van werkvermogen. Bewegen Werkt heeft samen met werkgeversorganisaties in Zorg en Welzijn praktisch uitvoerbare instrumenten ontwikkeld, waarmee het mogelijk is om op organisatie-, team- en individueel niveau aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid.

We bieden de volgende diensten die bijdragen aan het bevorderen van de duurzame inzetbaarheid: advies & training, metingen en interventies.

Van alle diensten en interventies zijn factsheets beschikbaar die op te vragen zijn via info@bewegenwerkt.nl.

Wilt u meer weten over onze aanpak, ons team of bent u benieuwd naar voorbeeld cases, dan treft u hierover meer informatie aan op: https://bewegenwerkt.nl/vitaliteit