Loading color scheme

Visie

Werken binnen de gezondheidszorg kan mooi en energiegevend zijn. Echter, het kan ook veeleisend zijn en energie kosten. Intrinzis vindt het belangrijk dat zorgprofessionals in staat zijn om zowel goed voor anderen, als ook goed voor zichzelf te zorgen.

Het ontwikkelen van krachtig zelfleiderschap is daarbij een belangrijke sleutel. Want met krachtig zelfleiderschap zijn zorgprofessionals beter in staat om zelf de regie te pakken en een eigen koers te varen. Niet alleen in werk, maar ook privé, met als resultaat: meer energie, meer plezier, en meer effectiviteit; nu en gedurende hun loopbaan.

Werkwijze

Intrinzis heeft een positieve en versterkende wijze van trainen. Ieder individu en ieder team kan een stap maken in de ontwikkeling naar krachtig zelfleiderschap. Omdat het versterken van autonomie een belangrijk uitgangspunt is in onze ontwikkeltrajecten, kiezen deelnemers (medewerkers en teams) zelf voor deelname aan een ontwikkeltraject, en kiezen zij zelf de doelen voor ontwikkeling. De leertrajecten zijn gefundeerd op inzichten uit wetenschap en getoetst in de praktijk. De begeleiding vindt plaats door enthousiaste en ervaren trainers.

Trajecten van Intrinzis kenmerken zich door positieve en versterkende insteek, ruimte voor zelfreflectie, actiegerichtheid, eigen regie in leerproces en vrijwillige inschrijving.